Indul a csúcstámadás!

Kedden kezdetét veszi számunkra az Extraliga elődöntője, melyben az 1. MCM-Diamant Kaposvár lesz az ellenfelünk. A somogyiak komoly bravúrt hajtottak végre azzal, hogy a legjobb 8 között búcsúztatták a címvédő Fatum-Nyíregyházát, éppen ezért mi sem tehetjük meg, hogy félvállról vesszük őket. 

Arról nem is beszélve, hogy immáron a döntőbe jutás a tét, a Kaposvárt pedig egészen biztosan fűti a visszavágás vágya, hiszen egy évvel ezelőtt ugyanígy az elődöntőben találkozott a két együttes, és akkor 3–1-es összesítéssel mi jutottunk be a fináléba.

A kéthetes szünet alatt is érezhető, mekkora a várakozás a párharccal kapcsolatban, hiszen a sajtó érdeklődése is megnőtt, az elővételes jegyek pedig nagy számban fogynak. Viszont még nem kelt el az összes, és egy napig még mindig garantált ajándékban részesül az, aki online, a TIXA oldalán IDE KATTINTVA megváltja a belépőjét!
Nem érdemes késlekedni, a szervezők ugyanis telt házzal számolnak a keddi nyitómeccsre!

Baran Ádám, a BRSE elnöke is alig várja a bajnokság hajráját:
“Eljött a lényegi kérdések ideje, fogalmazhatnék úgy is, hogy indul a csúcstámadás! Le akarjuk szüretelni a rengeteg munkának és befektetett energiának gyümölcsét, extra motivációval indulunk csatába!
Nem foglalkozunk az esélylatolgatással, a mi célunk a bajnoki cím, melyhez minden ellenfelet le kell győzni. Erős és egységes a csapat, amelyet remekül felkészít a szakmai stáb és szurkolóink támogatásával képesek vagyunk a végső sikerre!
Az út első állomása a Kaposvár elleni elődöntő, amelyet már nagyon várunk. Jelentős az érdeklődés, biztos vagyok benne, hogy megtelnek a Városi Sportcsarnok lelátói és olyan hangulat fogadja majd ellenfelünket, amelyhez foghatót még nem sokszor tapasztalt.”