Sikeres hétvégét zártak az U15-ös lányok!

🟦 U15 Fehér (hétközi forduló)

Hétközi bajnoki mérkőzést kellett pótolnia U15 Fehér csapatunknak, amely a BVSC gárdáját fogadta otthon. A hangulat remek volt, hisz szép számban látogattak ki a legkisebb korosztályokból, hogy szurkolásukkal segítsék a csabai lányokat. Ez meg is hozta a remélt eredményt, kiváló játékkal meghálálva, magabiztos győzelmet zsebelhettek be Csányi Roland tanítványai.

Eredmény:
BRSE Fehér–BVSC 3:0 (9, 8, 13)

BRSE: Bánfi Panna, Hermeczi Bernadett, Lovas Noémi, Csatári Zsanna, Fürj Nóra, Nagy Emese, Gajdács Lina, Erdős Dalma, Stir Berta, Mészáros Petra, Fekete Boglárka, Kuba Boglárka, Liker Boglárka

Csányi Roland:

„Örülünk a győzelemnek, a hétvégén nagyon nehéz forduló vár ránk. Jó felkészülést jelentett számunkra a hétközi bajnoki meccs. Külön öröm számomra, hogy a BRSE legkisebb növendékei ilyen népes számban kilátogattak szurkolni.”

🟦U15 Fehér (hétvégi forduló)

Gyermek csapatunkra az elmúlt hétvégén rangadók vártak, hisz az aktuális tabella első három helyezettje mérte össze tudását. Nem is alakult másképpen, az eredmények nem tükrözik, hogy a csabai lányoknak komoly energiákat kellett mozgósítaniuk ahhoz, hogy megtartsák veretlenségüket. Így jó előjelekkel készülhetnek a záró fordulóra, illetve a bajnoki döntőre.

Eredmények:
Nyíregyháza–BRSE Fehér 0:3 (13, 20, 22)
BRSE Fehér–Vasas Piros 3:0 (12, 20, 19)

BRSE: Bánfi Panna, Hermeczi Bernadett, Lovas Noémi, Csatári Zsanna, Fürj Nóra, Nagy Emese, Gajdács Lina, Erdős Dalma, Fekete Ramóna, Matuska Orsolya, Mészáros Petra, Fekete Boglárka, Kuba Boglárka, Liker Boglárka

Csányi Roland:

„Nagyon készültünk erre a fordulóra, hisz ezek a mérkőzések jelentették számunkra a bajnoki döntő főpróbáját. Büszke vagyok a lányokra, koncentráltan és jól röplabdáztak. Az eredmény, úgy mint az alapszakaszban, nem tükrözi a valóságot, hisz egy pillanatig sem engedhettünk ki sem a Nyíregyháza, sem a Vasas ellen. Azon fogunk dolgozni, hogy ezt a formánkat át tudjuk menteni a bajnoki hatos döntőre.”

🟦U15 Kék 

Szombaton Dunaújvárosban lépett pályára a BRSE U15 Kék csapata a dr. Kotsis Attiláné Országos Gyermek Bajnokság II. osztály keleti csoportjának középszakasz 4. tornáján. Az első mérkőzést a VSD A csapata ellen játszotta csapatunk, amely ellen 3:1-es győzelmet aratott. Küzdelmes, jó mérkőzést sikerült játszanunk, ahol egységes játékot nyújtva tudtuk ellenfelünket legyőzni.

A második mérkőzésüket az DSE RA csapta ellen játszották lányaink, akik ellen mindenkinek játéklehetőséget tudtam biztosítani és 3:0-s arányban sikerült nyerniük.

Eredmények:
VSD A–BRSE Kék 1:3 (9, 21, -14, 13)
DSE RA–BRSE Kék  0:3 (21, 9, 14)

BRSE Kék: Baji Panni, Simon Eszter, Ijjas Zsófia, Kollár Kamilla, Samu Lili Csilla, Szabó Mercédesz, Farkas Andrea, Tóth Szonja Szófia, Rab Rebeka, Barta Fruzsina, Szikora-Pribojszki Petra

Toma Sándor:

„Mindkét mérkőzésünket sikerült megnyernünk, aminek nagyon örülök. Az előző tornákhoz képest sokkal egységesebben, határozottabban játszottunk! Gratulálok a lányoknak!”

🟦U15 Zöld 

Szombaton Egerbe utazott az U15-ös bajnokság III. osztályában induló BRSE Zöld csapatunk. A tét nem volt kisebb, mint hogy sikerül-e megőrizni a kvalifikáló szakasz első tornáján kiharcolt csoportelső pozíciót, ezzel biztosítva a helyet a keleti csoport 4-es döntőjében. Ehhez a második tornán is minden mérkőzést meg kellett nyerni, amely akadályt szépen teljesítettek a csabai lányok, mind a 3 összecsapást siker koronázta. 

BRSE Zöld: Eitel Zsófi Lili, Hering Hanna Noémi, Komlódi Luca, Koncza Boróka, Kovács Gréta, Kósa Nikolett, Nemes Renáta, Szalóki Vanda, Szász Lívia, Széll Luca Ágota, Szikora Rebeka, Vozár Tünde 

Eredmények:
BRSE Zöld–CSRC Sportegyesület 3:0 (20, 13, 11)
BRSE Zöld–EVSI-B 2:1 (-21, 22, 23)
BRSE Zöld–Miskolci Sportiskola Piros 3:0 (15, 18, 9)

Németh-Tóth Eszter:

„Nagyot küzdöttek ma a lányok. Büszke vagyok rájuk! Izgatottan várjuk a döntőt.”

🟦 U15 Pink

Szombaton Nyíregyházán rendezték az U15 III. osztály Kelet utolsó kvalifikációs tornáját. Az első mérkőzést a fővárosi KSE ellen játszotta a BRSE-Pink csapata. A kertvárost főként a hatásos nyitásokkal lepte meg a csabai alakulat és megnyerte a mérkőzést. A második összecsapáson a jó erőkből álló Eger csapata volt az ellenfél. Az egriek a jó nyitásfogadásnak köszönhetően sokat tudtak centerben is sikeresen támadni amit a viharsarkiak nem tudtak többségében levédekezni. Az utolsó ellenfél a házigazda és csoportgyőztes Nyíregyháza volt. Az erőkülönbség ellenére végig lelkes és motivált volt a viharsarki csapat és ennek a második szettben a győzelem lett az eredménye.

Eredmények:
BRSE Pink–KSE gyerek zöld 2:1 (16, 19, -5)
EVSI-A–BRSE Pink 3:0 (-17, -11, -14)
Nyíregyháza-B–BRSE Pink 2:1 (-14, 22, -13)

BRSE Pink: Botyánszki Boglárka, Szabó Zorka, Virág Janka, Takács Fanni, Csontos Nóra, Rácz Hanna, Martincsek Panna, Szalai Eszter, Kovács-Roszik Cintia, Papp Nikolett, Ancsin Flóra.

Németh Ferenc:

„Gratulálok a csapatnak a mérkőzés és a szett győzelemhez! Külön öröm számomra, hogy mindenkinek tudtam tartalmas játéklehetőséget adni.”