Újrahasznosításból jótékonyság

Biztosan emlékeznek szimpatizánsaink, hogy az idei BRSE tábor tematikája az újrahasznosítás, szelektív hulladékgyűjtés és környezettudatosság volt. Ennek keretében a tábor résztvevői különböző „kidobandó” eszközökből készítettek ötletes díszeket, ajándéktárgyakat, valamint kupakot gyűjtöttek és a témával kapcsolatban hallgattak előadásokat is az edzések mellett. Már akkor célként fogalmazódott meg a szervezők fejében, hogy a két hét alatt összegyűjtött kupakokat jótékony célra szeretnék majd felajánlani az Egyesület nevében. Erre most alkalmunk adódott – sajnos.
Minden bizonnyal sokan hallottak már Takács Fanniról és az ő most kezdődő harcáról. A BRSE vezetőinek egyöntetű véleménye alapján jobb helyet nem is találhatnánk a gyűjteménynek, már csak abból adódóan is, hogy Fanni egyik utánpótlásedzőnk, Gajdács-Leszkó Georgina iskolai tanítványa. Szerdán meg is történt az átadás, amely így már egy remélhetőleg minél hatalmasabb mennyiségű kupakgyűjtemény része lesz. Ezúton is bátorítunk mindenkit a kupakok gyűjtésére és a kijelölt gyűjtőpontokon történő leadásra.
Németh-Tóth Eszter:
„Köszönöm minden játékosunknak, aki részt vett a táborban és kupakokkal gyarapította a most átadott adagot. Örülök, hogy a nemes cél érdekében sokan összefogtak országszerte, így tettünk mi is. A BRSE Család nevében teljes szívemből kívánok mielőbbi gyógyulást Fanninak!”