Folytatta a menetelést az U17-es csapatunk!

A hétvégén mindössze egy korosztályban volt érdekelt a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület utánpótlása. Az U17 I. osztályú bajnokság hazai rendezéssel folytatódott, ahol az MTK és a Balatonfüred csapatát láthatták vendégül a mieink. Az első mérkőzésre az MTK együttese nem teljes kerettel érkezett, így nem tudta megnehezíteni a csabai lányok dolgát. A következő meccs viszont már keményebbnek ígérkezett, de a vártnál könnyebben abszolválta ezt a találkozót a hazai gárda, így továbbra is őrzi a tabella első helyét.

Eredmények:
MTK Budapest Kék–BRSE Fehér 0:3 (18, 17, 17)
Szent Benedek RA Piros–BRSE Fehér 0:3 (15, 21, 17)

BRSE: Fekete Ramóna, Hermeczi Bernadett, Gulyás Bernadett, Erdős Dalma, Mészáros Petra, Fekete Boglárka, Samu Lili, Csatári Zsanna, Szabó Mercédesz, Gajdács Lina, Matuska Orsolya, Nánási Zoé, Liker Boglárka. Edző: Csányi Roland.

Csányi Roland:

„Az MTK gárdája sajnos csonka csapattal érkezett, így nem volt sok rotációs lehetőségük, bízom benne, hogy a jövő hétvégére tudják rendezni soraikat. A második mérkőzésre nagyon sokat készültünk az edzéseken, és sok esetben az is történt, amit elterveztünk, de a vártnál könnyebben szereztük meg a győzelmet. A jövő héten hazai környezetben fog minket fogadni a Balatonfüred csapata, nagyobb harcra számítunk, így fókuszáltan készülünk a következő találkozóra.”