Hármas győzelmi széria az NB I-ben!

Folytatta a jó évkezdést NB I-es fiókcsapatunk. A fiatalok a vasárnapi játéknapon az UTE csapatát fogadták, és egy jó színvonalú mérkőzésen, a harmadik szettet hatpontos hátrányból megfordítva tartották itthon a három pontot, ezzel megszerezték sorozatban harmadik (hazai) sikerüket és feljöttek a 6. helyre!

NB I alapszakasz, 12. forduló:
Békéscsabai Röplabda SE–UTE U21 3:0 (23, 20, 21)
Békéscsaba, Városi Sportcsarnok, 55 néző. V.: Szél, Takács Á.

BRSE: Gergácz 7, Mikus 8, Fekete G. 6, Gajdács 17, Korcsok 8, Szatmári 1. Csere: Erdei (libero), Budai 1, Mészáros, Fekete R. 1, László 1, Szalay. Vezetőedző: Nagy Attila.

UTE U21: Butor 4, Riesz 8, Szatmári 8, Manninger 9, Vas 3, Rádosi. Csere: Pusztai (libero), Csereklye 2, Correa 9, Győr, Báder 4. Vezetőedző: Selmeczi Zsuzsanna.

Nagy Attila:

„A mérkőzés nagy részét kontroll alatt tudtuk tartani, most is volt egy nagyobb rövidzárlat, de ekkor is vissza tudtunk jönni a meccsbe, aminek kifejezetten örülök, hiszen ilyenkor mutatkozik meg egy csapat mentális ereje.” 

Selmeczi Zsuzsanna:

„Eredményben nem, de mentalitásban sokkal jobban teljesítettek a lányok az előző fordulóhoz képest. A következő feladatunk a szettek végjátékát megerősíteni és stabilizálni.”