Hibátlan hétvégét zárt U15-ös csapatunk!

Vasárnap két mérkőzést játszott a BRSE U15-ös csapata az Országos Gyermek Bajnokság középszakaszának második fordulójában, a Vízmű sportcsarnokában.

A nyíregyháziak ellen, még nagyon döcögött a házigazda játéka, de a nehézségek ellenére is jobbnak bizonyult a csabai csapat és sikerült a találkozót 3:0 arányban beszebelni.

A nap másik találkozóján a Delta Érd gárdája volt az ellenfél, akik nagyon összeszokott, gyors játékot játszó együttes.

Fésüs Erzsébet tanítványai motiváltan és nagy lelkesedéssel kezdték a meccset és ezt a hozzáállást sikerült kisebb hullámvölgyekkel a mérkőzés végéig megtartaniuk.

Jól szervált és határozottan támadott a házigazda, amelynek köszönhetően, szinte végig irányítani tudták a játékot. A csapat edzőjének, valamint a hazai szurkolóknak jó volt látni, ahogy nehéz helyzetekben küzdöttek egymásért a játékosok. Végül az érdiek elleni találkozót is 3:0-ra nyerték meg a csabai lányok.

Linamar BRSE – Nyíregyháza 3:0 (25-18, 25-16, 27-25)
Linamar BRSE – Delta Érd 3:0 (25-15, 25-22, 25-10)

Linamar BRSE: Hunyadi Gréta, Gabnai Regina, Sinka Dalma, Fekete Gréta, Endrődi Hanna, Tatár Noémi, Radnai Lili, Kerepeczki Hanna, Krajcsó Emese, Iancau Heidi, Radnai Luca, Leszkó Réka, Laurinyecz Lilla, Kucsera Jázmin, Valastyán Panni. Edző: Fésüs Erzsébet.

Fésüs Erzsébet: Fontos találkozókat nyertünk, de mindannyian tudjuk, hogy még csak most jön a neheze. Rengeteg munka vár még ránk, hogy elérjük céljainkat.