Jászberényben folytatjuk!

A délelőtti videóelemzés, majd az azt követő átmozgató edzést követően csapatunk 14 órakor útnak indul Jászberénybe, ahol az Extraliga 6. fordulójában vár fellépés Molcsányi Ritáékra. A Békéscsabai Röplabda SE eddigi öt mérkőzéséből négyet megnyert, csupán legutóbbi találkozóján hagyta el vesztesen a játékteret a csabai hölgykoszorú.

Pánikra azonban semmi ok, tudvalevő volt, hogy lesznek hullámvölgyek a fiatal csapat életében, azért dolgozik mindenki, hogy minimalizáljuk a hibák számát és egyre stabilabb teljesítményt nyújtson a BRSE.

Az már a szezon előtt elhangozott, hogy az Extraliga 2019/2020-as kiírásában egyetlen csapat ellen sem lehet biztosra menni, parázs összecsapások várhatóak. Mindez nagyszerűen szolgálja a sportág népszerűsítését, hiszen a magas szintű, kiélezett csaták vonzzák a közönséget.

Játékosaink elszántan nyilatkoztak, elmondták, hogy levonták a Kaposvár elleni találkozó konzekvenciáit és Jászberényben igyekeznek majd kiköszörülni a csorbát. Mindenki tudja, hogy ellenfelünk különösen hazai pályán veszélyes ellenfél, így a 3 pont megszerzéséhez maximális koncentrációra és küzdőszelemre lesz szükség!

Lássuk ellenfelünket:
A Jászberény együttese öt idegenlégióst foglalkoztat. Azeri válogatott feladóval, ukrán ütővel és Ventura személyében azzal a brazil játékossal erősítette meg a keretét, aki tavaly még svájci CEV Kupa ellenfelünket erősítette. Rajtuk kívül lengyel és szerb légióst foglalkoztatnak a magyar magon túl. Makai Péter vezetőedző csapata eddig öt mérkőzést játszott és a tabella 5. helyén áll. Pontot raboltak a Vasastól, és az Újpesttől is, illetve legutóbb alaposan megizzasztották az eddig veretlen Nyíregyházát is.

A találkozó 19 órakor kezdődik, a játékvezetők Halász Enikő és Soltész Róbert lesznek.