Szép játék – sikeres hétvége

Hétvégén folytatódott az U15-ös bajnokság, melyben a BRSE Fehér csapata Kecskemétre látogatott, hogy a bajnokság alapszakaszának következő fordulóján három mérkőzést játszanak.

Egyesületünk fehér névre keresztelt formációja a korosztálynál egy-két évvel fiatalabb játékosokból áll, így tőlük elsősorban nem a győzelem az elvárás minden mérkőzésen, hanem az, hogy fejlődjenek és legyenek méltó ellenfelei az idősebb csapatoknak is. A lányok tökéletesen végrehajtották ezen a hétvégén az eléjük kitűzött célt, hiszen kiváló és szervezett játékkal, két mérkőzést is tudtak nyerni és az idősebb és jelenleg a munkában még előrébb tartó Delta Érd csapata ellen is döntő szettes mérkőzést játszottak, ami mindenféleképpen dicséretes.

Eredmények:

BRSE FEHÉR – Szombathelyi SI Haladás 3-0 (6,19,6)

BRSE FEHÉR- Delta Érd 1-2 (-22,21,-12)

BRSE FEHÉR-Kecskeméti Sportiskola 3-0 (13,17,21)

BRSE: Fekete Ramóna, Tóth Sára,Tóth Adrienn, Lázár Kamilla, Tuska Brigitta, Erdei Kinga, Matuska Orsolya, Hajdú Réka, Kuba Boglárka, Nánási Zoé ,Gajdács Lina, Korcsok Karolina, Bartolák Annabella. Edző: Nagy Attila.

Nagy Attila: Büszke vagyok a lányokra, hiszen mindössze három hónapja játszunk nagy pályán, ehhez képest olyan erényeket csillogtatnak meg, ami mindenféleképpen biztató a jövőre nézve. Jelenleg elődöntős helyen állunk, azon fogunk dolgozni, hogy fiatal csapatom az év hátralevő részében is megőrizze ezt a kiváló pozícióját.