Negyedik helyen zártunk az U19-es döntőben

Alulmaradt a bronzmérkőzésen, ezzel a negyedik helyen végzett a BRSE első osztályú U19-es csapata a Torma Ágnes Országos Ifjúsági Bajnokság hatos döntőjében.

Nagy Attila együttese pénteken kezdte meg szereplését a tornán, a maratonira nyúlt nap során a második helyen zárt a csoportjában: először 3:0-ra legyőzte az UTE-t, majd késő este 3:1-re kikapott az MTK-tól.
Szombaton aztán a keresztjátékban kétszettes hátrányból fordítva 3:2-re nyertek a csabai lányok a Szeged ellen, amivel bejutottak az elődöntőbe, ahol aztán az elképesztően sűrű menetrend okozta fáradtság előjött a fiatalokon, akik 22 óra alatt három mérkőzést játszottak le.
A Vasas „A” 3:0-ra nyert, a vasárnapi bronzmérkőzésen pedig a fővárosiak „C” csapata ugyanilyen arányú győzelmet aratott a hazaiak fölött, akik ezzel a negyedik helyet szerezték meg a Békéscsabai Röplabda Akadémián rendezett viadalon.

Eredmény, bronzmérkőzés:
Vasas „C”–BRSE 3:0 (20, 11, 21)

Az aranyérmet az MTK csapata szerezte meg, miután 3:1-re legyőzte a fináléban a Vasas „A” csapatát, amely a második helyen végzett.

A végeredmény: 1. MTK, 2. Vasas „A”, 3. Vasas „C”, 4. BRSE, 5. UTE, 6. Szegedi RSE