Tehetségkutató nap az Akadémián

A héten „Röplabdás tehetségkutató és egészségnapot” szervezett egyesületünk, ahol mintegy 200 gyermeket mozgattunk meg. Mindig nagyszerű érzés látni, amikor ilyen sok gyermek tölti meg élettel, mozgással, kacagással a Békéscsabai Röplabda Akadémia küzdőterét.

Kedden és szerdán négy partneriskolánkból kértük ki a jelenleg második és harmadik osztályos leányokat. Ezúton is köszönjük a Jankay, a Lencsési, a Petőfi és a Szlovák iskolák kollégáinak a tevékeny és segítő hozzáállását a programok megvalósításához.

A kimagasló szakmai ismeretekkel rendelkező utánpótlásedzőink gondos előkészítést követően állították össze azon gyakorlatok sorát, amelyekkel érdemi képet kaphatunk a gyerekek teljesítőképességéről. Az előre felállított 6 állomáson különféle játékos és sportos feladatokat végeztek el a fiatalok, miközben teljesítményüket szakembereink figyelték és rögzítették. Ez remek alapot fog nyújtani számunkra ahhoz, hogy általános képet kapjunk a gyerekek teljesítőképességéről és nyomon követhessük a saját játékosaink fejlődését. 

A gyerekeket ajándékkal és egészséges tízóraival búcsúztattuk, de látván a mosolygós arcukat, úgy gondoljuk, hogy számukra a közös élmény volt a legértékesebb.