Szavazz Te is a mérkőzés legjobbjára!

Utánpótlás

A BRSE immár több mint tíz esztendeje kiemelten fontosnak tartja az utánpótlás tömegesítését, a minőségi szakmai munkát, melynek köszönhetően több utánpótlás és felnőtt válogatottat ad Békéscsaba a magyar röplabdázásnak. Egy hátrányos helyzetű régióban, vidéki, forráshiányos egyesületként, sikerült felépíteni Magyarország egyik legjobb, legeredményesebb utánpótlás bázisát és ennek is köszönhető, hogy az elmúlt öt évben nem rendeztek utánpótlás országos döntőt Békéscsaba nélkül. Egyesületünk - alapszabályában is rögzített főtevékenysége - a sport általi nevelés, a fiatalok sportlehetőségeinek biztosítása.

Szakmai sportkoncepciónk, jövőképünk, amelyek megvalósítását tűztük ki célul a BRSE számára.

  1. Széles utánpótlásbázis megteremtése: Fiatal kortól a sport, a röplabdázás megszerettetése a gyerekekkel, ennek kapcsán az egészséges életmódra nevelés, az aktív, mozgással töltött életmód megismertetése.
  2. Versenysportra kiválasztott játékosok magas szintű szakmai képzése: A felnőtt és utánpótlás magyar bajnokságokon saját nevelésű játékosokra támaszkodva az ország élvonalában szerepelni.

Sajnos a röplabda nincs az 5 látványsport között, így a társasági nyereségadóból igényelhető támogatásra sem pályázhatunk, amely több sportegyesületnek nyújt mentőövet.

A Város általános iskoláinak jelentős részében vannak csoportjaink, elismert szakemberek foglalkoznak a gyerekekkel. Munkánk minőségét mi sem jelzi jobban, mint az, hogy az Európa Bajnoki selejtezőn, magyar junior válogatott 12 fős keretében, 6 (!!!) játékos volt, aki a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület neveltje.

Legyen a Békéscsabai Röplabda SE pártoló tagja!

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület az elmúlt évek során nem csak Békés megye és a dél-alföldi régió, hanem az ország egyik meghatározó csapata lett. A BRSE, a 2013/2014-es szezonban sporttörténelmi sikert elérve Magyar Bajnoki címet szerzett! Jövőbeni céljaink eléréséhez, a klub folytatja azt a kezdeményezést, melynek keretében vállalkozásoknak és magányszemélyeknek van lehetőségük Pártoló tagságot váltani.

 

berlet_2015-16.  toborzo

TOP

Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k használatához.